Ervaringen van klanten

 

Natuurlijk stel ik het op prijs wanneer je een review plaatst.
Deel je ervaringen met anderen  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


   👉   Google review

Janneke Huisman
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Al een aantal keer met Ron mogen samen werken. Altijd weer fijn! Hij luistert goed naar je wensen, heeft creatieve ideeën. Zowel portret foto’s, zakelijk maar ook actie foto’s erg mooie resultaten. Hij mengt zich echt in de situatie en je ‘vergeet’ hem soms gewoon wat voor de meest leuke spontane foto’s zorgt!


Paul Hartog
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ron heeft een paar knappe 'actiefoto's' van ons (bezoekers) en een prachtig portret van kroegbaas Joke in kafe 't Skûtsje gemaakt. Het resultaat is netjes ingelijst te bewonderen aan de muur op de Oosterdijk 72 in Sneek.


Rixt van der Bijl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik had het genoegen om samen te werken met Ron voor een fotoshoot. Ron was super behulpzaam en gaf me waardevolle tips over hoe ik het beste op de foto kon staan en wanneer ik mijn blik moest veranderen. Zijn begeleiding maakte het hele proces veel gemakkelijker en ik voelde me op mijn gemak voor de camera. Het eindresultaat was geweldig en ik ben ontzettend blij met de professionele foto's die Ron heeft gemaakt.


Kirsten Gielink 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer tevreden! Voor mijn startende onderneming had ik zakelijke foto’s nodig. Ik was op dat moment zwanger wat ik liever niet wilde tonen op deze foto’s. Ron had goede tips qua houding om netjes op de foto’s te staan. Erg fijne en gemoedelijke sfeer. Foto’s zijn prachtig geworden en had deze erg snel binnen. Zeker aan te raden!

Sylvia Jansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eind september jl. samen met Ron een fotoshoot gedaan voor een recreatiebedrijf. Zeer prettige samenwerking op de dag zelf en zeer tevreden met de door Ron opgeleverde foto's, die niet onder de makkelijkste omstandigheden zijn gemaakt. Flexibel en kundig!

Naraysca Cecilia

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een fotoshoot gehad bij Ron!
Heerlijk hoe Ron mee deinst in mijn enthousiasme... en toch gefocust blijft op het eind resultaat! Ik voelde me helemaal op mijn gemak! Super benieuwd naar de foto's. Van de sneakpiek werd ik al helemaal blij! Bedankt Ron!