Fotoshoot

Een fotoshoot, het klinkt altijd wat beladen.
Voor de meesten mensen is dat ook zo, er staat wel iemand 
door een lens naar je te turen. Een letterlijke inbreuk binnen je eigen comfort zone. Gelukkig valt het allemaal best wel mee! 

Portretshoot

- Zakelijk portret met een representatief karakter.
- Profielfoto voor social media doeleinden.
- Lifestyle vrij in compositie. 
- Lekker voor jezelf of een cadeau. 


Uit of thuis

Voor een portretshoot ontvang ik je graag in m'n thuis studio of een geschikte buiten locatie, natuurlijk mag je altijd iemand meenemen. Iemand die je haar of make-up doet, of gewoon voor de gezelligheid. De shoot kan ook op lokatie, hier maak ik gebruik van mijn mobile studio ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld hun personeel in een nette eenheid op hun website gepresenteerd willen zien. Informeer geheel vrijblijvend naar de prijzen/mogelijkheden en eventuele beschikbaarheid. Kijk hier voor de standaard vanaf prijzen

Retoucheren 

De foto's die ik van je maak worden altijd nabewerkt, ik hoor je denken "even Photoshoppen". 
Ik retoucheer de foto's inderdaad met Photoshop maar op een natuurlijke manier.
Wat ik daarbij doe is ik haal een puistje weg, verwijder een neushaar de dingen die tijdelijk zijn en minder fraai verwijder ik. De digitale bestanden worden geleverd in een hoge resolutie en zijn afdruk klaar.  Desgewenst worden de bestanden ook in social media formaat aangeleverd.

Digitaal Album

Voor het zover is, ontvang je eerst een link voorzien van een wachtwoord waarbij jij alleen toegang hebt tot je foto's. Daarin mag je een keuze maken van de foto's die jij graag nabewerkt wilt ontvangen. Het aantal foto's van je keuze is vooraf besproken, natuurlijk mag je over dat aantal heen. Hiervoor reken ik uiteraard wel een klein meer bedrag.

Zie prijslijs voor meer specificaties.