Gadjo Orkestra

Voor theater Sneek het sprankelende optreden Gadjo Orkestra mogen fotograferen.  De voorstelling vond plaat in de Noorderkerkzaal te Sneek. Balkan and Beyond

Lees meer »

Happy new Year

Wat een mooi foto jaar was 2022Er kwamen nieuwe interessante uitdagingen op m'n pad.Hieruit ontstonden weer spontane samenwerkingen en mooie opdrachten. Ja ik ben iedereen dankbaar voor de kansen en de magische gunfactor. Het jaar 2023 wordt echt een doe jaar! Met nieuwe uitdagingen en een open agendaLaten we proosten op gezondheid en geluk. ūü•ā

Lees meer »

A7

De A7 tussen Sneek en Joure is in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Het asfalt in de Prinses Margrietkanaaltunnel bij Uitwellingerga is opengebroken en komt omhoog.

Lees meer »

Cheers - reunie

Een beeldverslag mogen maken tijden de Cheers re√ľnie in Sneek. Georganiseerd door de eigenaar van toen Thierry Kamminga.

Lees meer »

Ernst Jansz

In de Noorderkerk te Sneek Ernst Jansz met band  gefotografeerd. Wel bekend van de nederpop band Doe Maar. Weer z'n mooie Bolwerk productie.

Lees meer »

Reclame Banners

Voor Ruiter Machinefabriek uit Sneek deze 4 reclame banners mogen maken. Foto's en layout aangeleverd en zie hier het resultaat.  Zijn ze niet prachtig?Zoekt u nu ook een betaalbare manier van adverteren.Ron van Hal fotografie staat voor u klaar.

Lees meer »

Church of Cash

Top optreden van de Amerikaanse band Church of Cash.World Class Johnny Cash Tribute.Een gezellig en vol Bolwerk in Sneek. Meer foto's vind je in dit bericht.

Lees meer »

In opdracht

Voor Ruiter Machinefabriek BV te Sneek ben ik aan het fotograferen, de foto's en daarmee de uitstraling van hun website dient vernieuwd te worden.

Lees meer »

Sneker Pypke

Voor ons regionale biermerk Sneker Pypke heb ik de cadeau verpakkingen mogen fotograferen.Product fotografie in eigen fotostudio, het blijft een luxe.Bezoek de website van: https://bieruitsneek.nl/

Lees meer »